PRZYSTAWKA
- pstrąg w galarecie
ZUPA podana w wazach
- krem z selera z chipsami z boczku
- krem z porów z kulkami mięsnymi i grzankami
II DANIE podane na półmiskach
- roladki drobiowe faszerowane warzywami
sos z zielonego pieprzu
kluski śląskie bazyliowe
do dań zestawy surówek
- zrazy staropolskie
ziemniaki z wody + frytki
sos pieczeniowy
do dań zestawy surówek
STÓŁ KAWOWY b/o
- kawa, herbata,
- ciasta wypieku Willi West Ende
- panna cotta z malinami
TORT – bita śmietana owocowa z kawałkami owoców
KOSZT NA OSOBĘ – 135zł
KOSZTY DODATKOWE
- woda mineralna z miętą i cytryną 1 dzban – 10zł
- wino karafkowe białe, czerwone – 1L/40zł
- soki, napoje gazowane – 1 dzban/18zł
UWAGA
Podane ceny mogą ulec zmianie, prosimy o weryfikację cen.
PŁATNE GOTÓWKĄ (nie kartą) po uroczystości u kelnera, w cenę nie jest wliczony serwis kelnerski (napiwek)
Pojemniki jednorazowe 2zł\szt