Aperitif powitalny – WINO MUSUJĄCE
PRZYSTAWKA
- przysmak grecki na muszli podany na muszli
ZUPY podane w wazach
- rosół z kury z makaronem domowym
- krem z białych szparagów z grzankami
II DANIE podane na półmiskach
- zrazy wp
sos pieczeniowy
kluski śląskie bazyliowe
zestaw 3 surówek – buraczki, kapusta biała, seler - stek z pstrąga łososiowego grillowany z ziołami
sos majonezowo-ziołowy
ziemniaki opiekane na maśle z ziołami
zestaw 3 surówek – buraczki, kapusta biała, seler - dla wegan 2x cukinia faszerowana z warzywami i mozzarellą
STÓŁ kawowy
- kawa, herbata
- ciasta (bez orzechów alergik)
- panna cotta z malinami
TORT – tyramisu lub bita śmietana
ZIMNE ZAKĄSKI szwedzki stół
- mięsa pieczyste
- roladki z szynki z kremem chrzanowym
- sandacz w galarecie
- pasztet
- pomidorki faszerowane sałatka jarzynową
- sałatka caprese
- jajeczka faszerowane
- sałatka grecka
- pieczywo, masło, sosy
KOCIOŁEK
- gulaszowa, żurek staropolski z jajkiem
KOSZT NA OSOBĘ – 216zł\osoba
KOSZTY DODATKOWE
- napoje zimne na dzbany
- woda mineralna 1 dzban/10zł
- wino karafkowe białe, czerwone lub wino musujące 1L/40zł
- wódka luksusowa 0,5l/70zł
- wino musujące – but/50zł
UWAGA
Podane ceny mogą ulec zmianie, prosimy o weryfikację cen.
PŁATNE GOTÓWKĄ NIE KARTĄ U KELNERA PO UROCZYSTOŚCI