Hotel
pokój dla organizatora
-
jedynka 240zł/brutto doba ze śniadaniem i parkingiem
-
dwójka 320zł/brutto doba ze śniadaniem i parkingiem
WYNAJEM SALI 1h/75zł brutto – (jeżeli bez poczęstunku 150zł/brutto – 1h, minimu płatne za 3/h – 450zł)
- stół dla prowadzącego
- ekran stolik pod rzutnik, flipchart
- rzutnik (odpłatnie cały dzień 100zł)
SERWIS KAWOWY – 35zł/os. na sali
- kawa
- herbata
- ciasta różne
- dodatkowo płatny 1 dzban 1,300ml/10zł; woda mineralna z miętą i cytryną i plastrem pomarańcza
PRZERWA Z KANAPKAMI 8 zł (1 kanapka na pół 2 trójkąty)
lub 2 KANAPKI 4 TRÓJKĄTY 16 zł
babeczki z pastami 1 sz./7 zł lub krakersy z pastami
sałatki w pucharkach 14 zł/szt.
Śniadanie stół szwedzki 40 zł/osoba
LUNCH
- od 40 zł do 45 zł – jednodaniowy
- dwudaniowy z napojem 55 zł z deserem 70 zł
ZUPA podana w wazach (wybrać jedną zupę)
- krem z zielonego ogórka z grzankami
- krupnik na skrzydełkach
- jarzynowa czysta
II DANIE (prosimy wybrać jedno danie)
- sznycel drobiowy
ziemniaki z koperkiem
surówka z białej kapusty - roladki drobiowe faszerowane warzywami
sos z zielonego pieprzu
kluseczki śląskie bazyliowe
sałatka z buraczków - befsztyk wieprzowy
ziemniaki smażone na maśle
sałatka wielowarzywna - filet rybny smażony panierowany
ziemniaki opiekane na maśle z ziołami
surówka z białej kapusty - cukinia pieczona faszerowana warzywami z mozzarellą lub do ustalenia
DESER (proszę wybrać jedno)
- panna cotta z malinami i bitą śmietaną
- lody z owocami
- racuchy staropolskie z jabłkiem i bitą śmietaną
- ciasto firmowe, tiramisu
NAPÓJ w dzbanach (proszę wybrać)
- woda mineralna z cytryną i miętą – 10zł/dzban
- sok owocowy – 18zł/dzban
- kompot – 18zł/dzban
UWAGA
Podane ceny mogą ulec zmianie, prosimy o weryfikację cen.
PŁATNOŚĆ – gotówka lub karta w dniu szkolenia(przelew przedpłata), wszystkie dodatkowe ustalenia i menu dodatkowo płatne.