Powitanie lampką wina musującego
ZAKĄSKI zimne
- mięsa pieczyste mix
- śledziki 3 smaki
- półmisek rozmaitości
- sałatka caprese
- tymbaliki wieprzowe
- sałatka grecka
- jajeczka faszerowane
- pieczywo, masło, sosy
ZUPA podana w wazach
- rosół z makaronem
- grzybowa z łazankami
II DANIE podane na półmiskach
- roladki drobiowe faszerowane
sos z zielonego pieprzu
ziemniaki zwody z koperkiem + kluski śląskie bazyliowe
zestaw 3 surówek w misach; sałatka wiosenna, buraczki, biała kapustka
- befsztyk wieprzowy podany na grillowanych warzywach
sos tzatzyki
ziemniaki opiekane na maśle z ziołami
zestaw 3 surówek w misach; sałatka wiosenna, buraczki, biała kapustka
KOCIOŁEK – zupa gulaszowa
STÓŁ KAWOWY b/o
- kawa
- herbata
- ciasta wypieku Willi West Ende
- deser panna cotta na lustrze
TORT WESELNY – bita śmietana owocowa z kawałkami owoców z napisem
PATERA owocowa
KOSZT NA OSOBĘ 183zł
KOSZTY DODATKOWE
- wino karafkowe – 1L/40zł
- wino musujące – 1 but/50zł
- wódka Polska- 0,5L/70zł
- korkowe – 0,5L/20zł
napoje zimne na dzbany
- woda mineralna z cytryną i miętą – 1dzban/10zł
- sok jabłkowy, pomarańczowy, pepsi – 1 dzban/18zł
pojemniki jednorazowe 2zł\szt
UWAGA
Podane ceny mogą ulec zmianie, prosimy o weryfikację cen.
PŁATNE GOTÓWKĄ (nie kartą) przed uroczystością (1 tydzień), w kalkulacje nie jest wliczony serwis kelnerski (napiwek)
Menu może być modyfikowane na życzenie klienta, wówczas cena może ulec zmianie.
POTRAWY I GODZINY PODANIA DO UZGODNIENIA
ROZLICZENIE: finansowe za konsumpcję 5 dni przed weselem.
KOSZTY dodatkowe: np. alkohol po weselu w tym samym dniu.
KOSZT konsumpcji orkiestry, dj, fotografa, kamerzysty itp. – 70% kosztu konsumpcji gościa weselnego.
KOSZT dzieci od 2-6 lat – 70% kosztu konsumpcji gościa weselnego.
ZAJĘCIE TERMINU WESELA – wpłata zadatku w wysokości 500-1000zł. W przypadku rezygnacji zadatek bezzwrotny.
REZERWACJA CAŁEGO HOTELU – zadatek od 500 – 1000zł.
DEKORACJA FIRMOWA – od 500 zł wzwyż w zależności od wymagań.
WYKONUJEMY za dodatkową opłatą bileciki, plan gości itp.
Przykład potraw.