Menu Przyjęcia Weselnego – 140 zł / osoba
Czas trwania – do godz. 2:00 w nocy
Zupa, dawane w wazach lub na talerzach:
- Rosół z kury z domowym makaronem
- Zupa grzybowa BABUNI z kluseczkami
- Krem borowikowy z grzankami
- Krem ze świeżych ogórków z grzankami
II Danie, do wyboru dwa rodzaje podawane na półmiskach:
- Filet drobiowy grillowany z owocami i żurawiną
- Mieszki drobiowe faszerowane opasane plastrem boczku – sos z leśnych grzybów
- Kotlet de vollaile z pieczarkami
- Roladki schabowe faszerowane szpinakiem
- Zrazy staropolskie w pieczeniowym sosie
Dodatki, do wyboru:
- Ziemniaki z wody z koperkiem
- Ziemniaczki opiekane z ziołami
- Kluski śląskie lub kopytka
- Zestaw surówek
Napoje zimne, bez ograniczeń:
- Woda mineralna niegazowana z cytryną i miętą,
- soki owocowe
- napoje gazowane
Napoje gorące, bez ograniczeń:
- Kawa, herbata
Owoce i ciasta:
- Podawane na paterach, 4 rodzaje, wypiek własny Willi West Ende
Tort Weselny:
- Śmietanowo-owocowy
Mały zestaw zakąsek:
- Patera mięs pieczonych (galantyny, rolady, schab, karkówka,)
- Patera rybna
- Rożek z szynki z kremem chrzanowym
- Tymbaliki drobiowe
- Jajeczka faszerowane w sosie tatarskim
- Pomidory faszerowane sałatka jarzynową
- Sałatka grecka
- Sałatka tradycyjna-jarzynowa
- Sałatka polska z szynką i serem
- Śledziki „3 smaki”
- Pieczywo, masło, sosy
Potrawy gorące, podawane w kociołkach:
- Strogonof z indyka
- Żurek staropolski
- Barszcz czerwony z pasztecikiem
Dodatkowe koszty:
- Wniesiony alkohol opłata “korkowe” za 0,5l = 15zł, za 0,7 l = 20zł
- ALKOHOL:
- polska wódka / BOLS, SMIRNOFF, STOCK 0,5 l – 50zł
- wódka / FINLANDIA, ABSOLUT 0,5 l – 70zł
- wino białe, czerwone karafkowe 1l – 30zł
Menu może być modyfikowane na życzenie klienta, wówczas cena może ulec zmianie.
- POTRAWY I GODZINY PODANIA DO UZGODNIENIA
- ROZLICZENIE: finansowe za konsumpcję 5 dni przed weselem.
- KOSZTY dodatkowe: np. alkohol po weselu w tym samym dniu.
- KOSZT konsumpcji orkiestry, dj, fotografa, kamerzysty itp. – 70% kosztu konsumpcji gościa weselnego.
- KOSZT dzieci od 2-6 lat – 70% kosztu konsumpcji gościa weselnego.
- ZAJĘCIE TERMINU WESELA
wpłata zadatku w wysokości 500-1000zł
W przypadku rezygnacji zadatek bezzwrotny. - REZERWACJA HOTELU CAŁEGO
zadatek od 500 – 1000zł - DEKORACJA FIRMOWA
od 500 zł wzwyż w zależności od wymagań. - WYKONUJEMY za dodatkową opłatą
bileciki, plan gości itp.