OBIAD WESELNY 100 zł / osoba czas trwania do 24:00
Zupy, do wyboru dwie podawane w wazach lub na talerzach:
- Rosół z kury z domowym makaronem
- Zupa grzybowa BABUNI z kluseczkami
- Krem borowikowy z grzankami
- Krem ze świeżych ogórków z grzankami
II danie, do wyboru dwa rodzaje podawane na półmiskach / serwowane przez kelnerów:
- Filet drobiowy grillowany z owocami i żurawiną
- Mieszki drobiowe faszerowane opasane plastrem boczku – sos z leśnych grzybów
- Kotlet de vollaile z pieczarkami
- Roladki schabowe faszerowane szpinakiem
- Zrazy staropolskie w pieczeniowym sosie
Dodatki, do wyboru:
- Ziemniaki z wody z koperkiem
- Ziemniaki opiekane z ziołami
- Kluski śląskie lub kopytka
- Zestaw trzech surówek
Napoje zimne, podawane bez ograniczeń
- woda mineralna z cytryna i miętą
- soki owocowe
- napoje gazowane
Napoje gorące, bez ograniczeń:
- kawa
- herbata
Ciasta, podawane na paterach:
- 4 rodzaje, wypiek własny Willi West Ende
Tort weselny:
- wyśmienity tort śmietanowo-owocowy
Alkohol:
- polska wódka / BOLS , SMIRNOFF, STOCK 0,5 l – 50zł
- wódka / FINLANDIA, ABSOLUT 0,5 l – 70zł
- wino białe, czerwone karafkowe 1l – 30zł
Dodatkowe koszty:
- Wniesiony alkohol opłata “korkowe” za 0,5l = 10zł , za 0,7 l = 15zł
Dodatkowe informacje:
Menu może być modyfikowane na życzenie klienta, wówczas cena może ulec zmianie.
ROZLICZENIE finansowe za konsumpcję 5 dni przed weselem.
KOSZTY dodatkowe np. alkohol po weselu w tym samym dniu.
KOSZT konsumpcji orkiestry, dj, fotografa, kamerzysty itp. – 70% kosztu konsumpcji gościa weselnego.
KOSZT dzieci w wieku przedszkolnym od 2-6 lat -70% kosztu konsumpcji gościa weselnego.
ZAJĘCIE TERMINU WESELA:
wpłata zadatku w wysokości 500-1000zł
W przypadku rezygnacji zadatek bezzwrotny.
REZERWACJA HOTELU CAŁEGO zadatek od 500-1000zł
DEKORACJA FIRMOWA od 500 zł w zależności od wymagań.
WYKONUJEMY za dodatkową opłatą bileciki, plan gości itp.