Powitanie lampką wina musującego
ZUPA podana w wazach
- rosół z makaronem domowym
- krem z zielonego ogórka z grzankami
II DANIE podane na półmiskach
- zrazy wieprzowe
sos myśliwski
ziemniaki z wody z koperkiem
zestaw 3 surówek; buraczki, wiosenna z sosem winegret, surówka z białej kapusty - roladki drobiowe faszerowane warzywami
sos z zielonego pieprzu
kluski śląskie bazyliowe
zestaw 3 surówek; buraczki, wiosenna z sosem winegret, surówka z białej kapusty
STÓŁ KAWOWY b/o
- kawa
- herbata
- ciasta wypieku Willi West Ende
- deser panna cotta na lustrze
NAPOJE zimne podane w dzbanach b/o
- woda mineralna z miętą i cytryną
- soki; jabłkowy, pomarańczowy
- pepsi
Zakąski szwedzki stół
- półmisek mięs pieczystych
- pasztet z dziczyzny
- sumy z dodatkami na lustrze
- roladki z szynki z kremem chrzanowym
- śledziki trzy smaki
- jajka faszerowane na kolorowo pastami
- sałatka grecka w pucharkach
- pomidory faszerowane sałatką jarzynową
- mozzarella z pomidorami
- szparagi w szynce
- wiejski stół; kaszanka, salceson, kiełbasy suche, szynka, baleron, smalec, ogórki kiszone
Szynka pieczona serwowana przez szefa kuchni
TORT z bitej śmietany z napisem
KOCIOŁEK – żurek staropolski z jajkiem + gulaszowa
KOSZT NA OSOBĘ – 290zł
KOSZTY DODATKOWE
- wino karafkowe – 1L/40zł
- wódka Polska 0,5L/70zł
- wino musujące – 1 but./50 zł
- alkohol własny – korkowe 0,5L/20zł
- wino musujące na powitanie 1 but./50zł
UWAGA
Podane ceny mogą ulec zmianie, prosimy o weryfikację cen.
PŁATNE GOTÓWKĄ (nie kartą) przed uroczystością (1 tydzień), w kalkulacje nie jest wliczony serwis kelnerski (napiwek)
Menu może być modyfikowane na życzenie klienta, wówczas cena może ulec zmianie.
POTRAWY I GODZINY PODANIA DO UZGODNIENIA
ROZLICZENIE: finansowe za konsumpcję 5 dni przed weselem.
KOSZTY dodatkowe: np. alkohol po weselu w tym samym dniu.
KOSZT konsumpcji orkiestry, dj, fotografa, kamerzysty itp. – 70% kosztu konsumpcji gościa weselnego.
KOSZT dzieci od 2-6 lat – 70% kosztu konsumpcji gościa weselnego.
ZAJĘCIE TERMINU WESELA – wpłata zadatku w wysokości 500-1000zł. W przypadku rezygnacji zadatek bezzwrotny.
REZERWACJA HOTELU CAŁEGO – zadatek od 500 – 1000zł
DEKORACJA FIRMOWA – od 500 zł wzwyż w zależności od wymagań.
WYKONUJEMY za dodatkową opłatą bileciki, plan gości itp.
POJEMNIKI JEDNORAZOWE – zł/szt.
Przykład potraw.