Powitanie lampką wina musującego
PRZYSTAWKA
- szparagi zawijane w szynce
ZUPA podana w wazach
- krem pomidorowy z kulkami mięsnymi
- krem ze świeżego zielonego ogórka
II DANIE podane na półmiskach
- kotlet de volaille z mozzarellą i masłem ziołowym
ziemniaki opiekane na maśle z ziołami
do dań zestawy 3 surówek – marchew z chrzanem, sałatka z ogórków, wielowarzywna
- zrazy staropolskie
sos cygański
kluseczki śląskie bazyliowe, ziemniaki opiekane na maśle z ziołami
do dań zestawy 3 surówek – marchew z chrzanem, sałatka z ogórków, wielowarzywna
STÓŁ KAWOWY b/o
- kawa
- herbata
- ciasta wypieku Willi West Ende
- deser panna cotta na lustrze
TORT WESELNY – bita śmietana owocowa z kawałkami owoców z napisem
KOSZT NA OSOBĘ 131zł
KOSZTY DODATKOWE
- wino karafkowe – 1L/40zł
- wino musujące – 1 but/50zł
- wódka Polska- 0,5L/70zł
napoje zimne na dzbany
- woda mineralna z cytryną i miętą – 1dzban/10zł
- sok jabłkowy, pomarańczowy, pepsi – 1 dzban/18zł
pojemniki jednorazowe 2zł\szt
UWAGA
Podane ceny mogą ulec zmianie, prosimy o weryfikację cen.
PŁATNE GOTÓWKĄ (nie kartą) przed uroczystością (1 tydzień), w kalkulacje nie jest wliczony serwis kelnerski (napiwek)
Menu może być modyfikowane na życzenie klienta, wówczas cena może ulec zmianie.
POTRAWY I GODZINY PODANIA DO UZGODNIENIA
ROZLICZENIE: finansowe za konsumpcję 5 dni przed weselem.
KOSZTY dodatkowe: np. alkohol po weselu w tym samym dniu.
KOSZT konsumpcji orkiestry, dj, fotografa, kamerzysty itp. – 70% kosztu konsumpcji gościa weselnego.
KOSZT dzieci od 2-6 lat – 70% kosztu konsumpcji gościa weselnego.
ZAJĘCIE TERMINU WESELA – wpłata zadatku w wysokości 500-1000zł. W przypadku rezygnacji zadatek bezzwrotny.
REZERWACJA CAŁEGO HOTELU – zadatek od 500 – 1000zł.
DEKORACJA FIRMOWA – od 500 zł wzwyż w zależności od wymagań.
WYKONUJEMY za dodatkową opłatą bileciki, plan gości itp.
Przykład potraw.