OBIAD POŻEGNALNY
ZUPA podana w wazach;
- rosół z kury z makaronem domowym
- krem pomidorowy z bazylią mozzarellą i grzankami
II DANIE;podane w podgrzewaczach
- roladki drobiowe faszerowane warzywami
sos z zielonego pieprzu
kluski ślaskie bazyliowe
- bewsztyk wp grillowany podany na grillowanej cebulce z pieczarkami
sos Tzatzyki
ziemniaki opiekana na maśle z ziołami
surówki; buraczki, surówka z białej kapusty, wiosenna,
STÓŁ KAWOWY;
- kawa+herbata+ciasta+deser panna cota z malinami
KOSZT NA OSOBĘ 90zł
KOSZTY DODADKOWE;
- woda mineralna z miętą i cytryną 1dzban – 10zł
- wino karafkowe białe/czerwone – 1L/50zł
UWAGA
Podane ceny mogą ulec zmianie, prosimy o weryfikację cen.
PŁATNE GOTÓWKĄ u kelnera PO OBIEDZIE, w cenę nie jest wliczony serwis kelnerski – napiwek.