PRZYSTAWKA
- sałatka caprese na rukoli
- śledzik staropolski
ZUPA podana w wazach
- barszczyk czerwony z uszkami
- grzybowa z łazankami
II DANIE gorące – na półmiskach
- miętus dorsz lub pstrąg łososiowy grillowany
podany na grillowanych warzywach - ziemniaki opiekane z ziołami
- mieszki drobiowe faszerowane warzywami
sos z zielonego pieprzu - kluski śląskie bazyliowe
- pierogi z kapustą i grzybami
ZAKĄSKI zimne: stół szwedzki
- patery mięs pieczonych
- ryby w galarecie
- pasztet z dziczyzny
- pomidorki faszerowane sałatką jarzynową
- tortille różne
- jajeczka faszerowane pastami na kolorowo
- śledziki 3-smaki
- pieczywo, masło, sosy
STÓŁ KAWOWY
- kawa, herbata,
- ciasta wypieku Willa West Ende
KOSZT NA OSOBĘ 200zł
KOSZTY DODATKOWE;
- wódka biała – 0,5L/80zł
- wino karafkowe białe, czerwone 1L/50zł
- woda mineralna z cytryną i miętą – 10zł\1,3L
- soki owocowe, kompot z suszu owocowego 1,3L\18zł
UWAGA
Podane ceny mogą ulec zmianie, prosimy o weryfikację cen.