ZUPA podana w wazach
- barszcz czerwony z uszkami
- zupa grzybowa z łazankami
DANIA GORĄCE podane na półmiskach
- mietus, lub pstrąg łososiowy grillowany podany na grillowanych warzywach
- ziemniaki opiekane na maśle ziołami
- mieszki drobiowe faszerowane warzywami
- sos z zielonego pieprzu
- kluski śląskie bazyliowe
- pierogi z kapustą i grzybami
ZIMNE ZAKĄSKI na główny stół lub szwedzki
- mix mięs pieczystych
- ryba po grecku
- tortille różne
- rolady rybne faszerowane
- sałatka jarzynowa
- sałatka grecka
- jajeczka faszerowane pastami na kolorowo
- śledziki 3-smaki
- pieczywo masło sosy
STÓŁ KAWOWY b/o
- kawa, herbata
- ciasta świąteczne różne
KOSZT NA OSOBĘ 180zł
KOSZTY DODATKOWE; napoje zimne na dzbany
- woda mineralna zmiętą i cytryną i plastrem pomarańcza 1 dzban / 10zł
- soki owocowe 1 dzban / 18zł
- kompot z suszu 1 dzban / 18zł
ALKOHOL:
- wino karafkowe 1L/50zł
- wódka biała 0,5L / 70zł
- wino b\cz w butelkach od 70zł\but
UWAGA
Podane ceny mogą ulec zmianie, prosimy o weryfikację cen.