Aperitif powitalny winem musującym
Przystawka; przysmak grecki
ZUPA podana w wazach
- krem z zielonego ogórka z grzankami
- rosół z domowym makaronem domowym
II DANIE podane na półmiskach
- mieszki drobiowe faszerowane warzywami
sos z zielonego pieprzu
kluski śląskie bazyliowe
ziemniaki opiekane na maśle ziołami
zestaw surówek w misach; marchew z jabłkiem, biała kapusta, wielowarzywna - bitki wołowe
sos własny
ziemniaki z wody z koperkiem
zestaw surówek w misach; marchew z jabłkiem, biała kapusta, wielowarzywna - dla dzieci 1x nugetsy + frytki
STÓŁ KAWOWY
- kawa, herbata w ekspresach
- ciasta wypieku Willi West Ende
- panna cotta z malinami
TORT z napisem – bita śmietana-owocowa z kawałkami owoców z napisem
ZAKĄSKI szwedzki stół
- mięsa pieczone mix
- tortilla z łososia
- śledziki 3 smaki
- sałatka grecka
- rożki z szynki z kremem chrzanowym
- jajeczka faszerowane
- szparagi w szynce
- pomidorki z sałatką jarzynową
- pieczywo
- masło
- sosy
KOSZT NA OSOBĘ – 141zł
KOSZTY DODATKOWE
- wódka polska – 0,5L/70zł
- wódka własna korkowe – 20zł\0,5l, 0,7l/30zł
- woda mineralna z miętą i cytryną – 1 dzban/10zł
- soki, coca-cola 1 dzban/18zł
- wino karafkowe białe/czerwone – 1L/40zł
- wino musujące – 50zł/but.
UWAGA
Podane ceny mogą ulec zmianie, prosimy o weryfikację cen.
PŁATNE GOTÓWKĄ (nie kartą) przed uroczystością (1 tydzień), w kalkulacje nie jest wliczony serwis kelnerski (napiwek).
Menu może być modyfikowane na życzenie klienta, wówczas cena może ulec zmianie.
POTRAWY I GODZINY PODANIA DO UZGODNIENIA
ROZLICZENIE: finansowe za konsumpcję 5 dni przed weselem.
KOSZTY dodatkowe: np. alkohol po weselu w tym samym dniu.
KOSZT konsumpcji orkiestry, dj, fotografa, kamerzysty itp. – 70% kosztu konsumpcji gościa weselnego.
KOSZT dzieci od 2-6 lat – 70% kosztu konsumpcji gościa weselnego.
ZAJĘCIE TERMINU WESELA – wpłata zadatku w wysokości 500-1000zł. W przypadku rezygnacji zadatek bezzwrotny.
REZERWACJA CAŁEGO HOTELU – zadatek od 500 – 1000zł.
DEKORACJA FIRMOWA – od 500 zł wzwyż w zależności od wymagań.
WYKONUJEMY za dodatkową opłatą bileciki, plan gości itp.
Przykład potraw.