PRZYSTAWKA – na półmiskach
- śledzik „3 smaki”
- pasztet z dziczyzny
- rożek z szynki na kremie chrzanowym
ZUPA podana w wazach
- barszczyk czerwony z uszkami
- grzybowa z łazankami
II DANIE gorące – na półmiskach
- karp smażony – 2 smaki + sosy
- pierogi z kapustą i grzybami
- ryba w kapuście
- roladki rybne
ZAKĄSKI zimne: stół szwedzki
- patery mięs pieczonych i galantyny
- patery ryb na różne smaki + ryby faszerowane w galarecie
- tortilla z łososia
- ryba po grecku
- mieszki z łososia wędzonego
- sałatka z grillowana z kurczakiem
- sałatka grecka
- mozzarella z pomidorami
- pieczywo, masło, sosy
NAPOJE zimne – na dzbany
- woda mineralna z miętą i cytryną 10zł\1,3l
- kompot z suszu 18zł\1,3l
- soki owocowe, coca-cola 18zł\1,3l
STÓŁ KAWOWY
- kawa, herbata,
- ciasta wigilijnej i nie tylko wypieku Willi West Ende
KOSZT NA OSOBĘ 180zł
KOSZTY DODATKOWE
- alkohol wódka 0,5L/60zł
- wino karafkowe białe, czerwone 1L/40zł
UWAGA
Podane ceny mogą ulec zmianie, prosimy o weryfikację cen.