OBIAD POŻEGNALNY
ZUPY podane w wazach
- rosół z kury makaronem domowym
- krem z selera z chipsami z boczku z grzankami
II DANIE na półmiskach
- befsztyk wp grillowany z cebulką i pieczarkami
sos tzatzyki
kluseczki śląskie bazyliowe
- roladki drobiowe faszerowane warzywami julien
sos z zielonego pieprzu
ziemniaki opiekane z ziołami\
- stek z miętusa
sos pomarańczowo-chili
ryż kolorowy lub ziemniaki opiekane na maśle
do dań zestawy surówek; surówka z kapusty białej, marchwe z jabłkiem, wiosenna
STÓŁ KAWOWY
- kawa, herbata
- ciasta wypieku Willi West Ende
- panna cotta z malinami
KOSZT NA OSOBĘ;95 zł
KOSZTY DODATKOWE;
- woda mineralna z miętą i cytryną 1 dzban 10zł
- soki owocowe 1 dzban 18zł
- wino w butelkach od 70zł/but
PŁATNE GOTÓWKĄ u kelnera PO OBIEDZIE
pojemniki jednorazowe 3zł\szt.
w cenę nie jest wliczony serwis kelnerski – napiwek