Powitanie lampką wina musującego
PRZYSTAWKA
- szparagi zawijane w szynce
ZUPA podana w wazach
- krem pomidorowy z kulkami mięsnymi
- krem ze świeżego zielonego ogórka
II DANIE podane na półmiskach
- kotlet de volaille z mozzarellą i masłem ziołowym
ziemniaki opiekane na maśle z ziołami
zestaw 3 surówek; marchew z chrzanem, sałatka z ogórków, wielowarzywna - zrazy staropolskie, sos cygański
kluseczki śląskie bazyliowe ziemniaki opiekane na maśle z ziołami
zestaw 3 surówek; marchew z chrzanem, sałatka z ogórków, wielowarzywna
STÓŁ KAWOWY b/o
- kawa
- herbata
- ciasta wypieku Willi West Ende
- deser panna cotta na lustrze
TORT WESELNY
KOSZT NA OSOBĘ 110zł
KOSZTY DODATKOWE
- wino karafkowe – 1L/40zł
- wino musujące – 1 but/50zł
- wódka – 0,5L/60zł
napoje zimne na dzbany
- woda mineralna z cytryną i miętą – 1dzban/10zł
- soki, pepsi – 1 dzban/18zł
PŁATNE GOTÓWKĄ (nie kartą) przed uroczystością (1 tydzień), w kalkulacje nie jest wliczony serwis kelnerski (napiwek)
Menu może być modyfikowane na życzenie klienta, wówczas cena może ulec zmianie.
POTRAWY I GODZINY PODANIA DO UZGODNIENIA
ROZLICZENIE: finansowe za konsumpcję 5 dni przed weselem.
KOSZTY dodatkowe: np. alkohol po weselu w tym samym dniu.
KOSZT konsumpcji orkiestry, dj, fotografa, kamerzysty itp. – 70% kosztu konsumpcji gościa weselnego.
KOSZT dzieci od 2-6 lat – 70% kosztu konsumpcji gościa weselnego.
ZAJĘCIE TERMINU WESELA – wpłata zadatku w wysokości 500-1000zł. W przypadku rezygnacji zadatek bezzwrotny.
REZERWACJA HOTELU CAŁEGO – zadatek od 500 – 1000zł.
DEKORACJA FIRMOWA – od 500 zł wzwyż w zależności od wymagań.
WYKONUJEMY za dodatkową opłatą bileciki, plan gości itp.
Przykład potraw.