PRZYSTAWKA
- szparagi w szynce
ZUPA podana w wazach
- rosół z kury z domowym makaronem
- krem z zielonego ogórka z grzankami
II DANIE podane na półmiskach
- mieszki drobiowe faszerowane, owijane plastrem boczku
sos z zielonego pieprzu
kluseczki śląskie z bazylią
sosy w sosjerkach
zestaw surówek; buraczki, marchew z chrzanem, biała kapusta - befsztyk wieprzowy, grillowany
tzatzyki, pieczarki
ziemniaki opiekane z ziołami
sosy w sosjerkach
zestaw surówek; buraczki, marchew z chrzanem, biała kapusta
STÓŁ KAWOWY B/O
- kawa
- herbata
- ciasta wypieku Willi West Ende
- panna cotta z malinami
TORT z bitej śmietany śmietanowo – owocowy z kawałkami owoców
ZAKĄSKI szwedzki stół
- mięsa pieczone mix
- śledziki trzy smaki
- tortilla z łososia
- sałatka grecka w pucharkach
- rożki z szynki z kremem chrzanowym + coś z rozmaitości
- jajeczka faszerowane
- tymbaliki mięsne
- szparagi zawijane w szynce
- pomidorki faszerowane z sałatką jarzynową
- pieczywo
- masło
- sosy
KOSZT NA OSOBĘ 168zł
KOSZTY DODATKOWE
- wino karafkowe białe/czerwone – 40zł/1L
- wino musujące – 1but/50zł
NAPOJE
- woda mineralna z miętą i cytryną – 1 dzban 10zł
- soki, pepsi – 1 dzban 18zł
- wódka polska – 0,5L/70zł
PŁATNE GOTÓWKĄ u kelnera PO OBIEDZIE, w cenę nie jest wliczony serwis kelnerski – napiwek.
UWAGA
Podane ceny mogą ulec zmianie, prosimy o weryfikację cen.